Weekendje weg met de VMG

Graag nodigen we je uit voor ons jaarlijks gezellig weekend, speciaal voor volwassen leden van VMG, met of zonder hun partners (zowel mannen als vrouwen).

Graag nodigen we je uit voor ons jaarlijks gezellig weekend, speciaal voor volwassen leden van VMG, met of zonder hun partners (zowel mannen als vrouwen). Het ene jaar verkennen we de schatten van ons eigen binnenland, en het volgende jaar nemen we een sprong over de grens naar het nabije buitenland. Dit ontspannen weekend begint op vrijdag en eindigt op maandag, waarbij we in comfortabele hotels overnachten.

Het programma van het weekend is zorgvuldig samengesteld met een mix van geplande activiteiten en vrije tijd om zelf in te vullen. Hier zijn enkele voorbeelden van eerdere bestemmingen:

  • Berlijn: Maak een stadswandeling met het thema Street Art en ontdek de levendige kunstscène.
  • Terschelling: Geniet van een boottocht en breng een bezoek aan het indrukwekkende Bunkermuseum op dit prachtige eiland.
  • Brugge: Verwen je zintuigen met een bezoek aan het chocolademuseum, het frietmuseum en een lokale bierbrouwerij in deze betoverende stad.

Dit weekend biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, nieuwe plaatsen te ontdekken en te genieten van de gezelligheid van medeleden. Of je nu met of zonder partner komt, sluit je aan bij ons voor een onvergetelijk weekend vol plezier en ontdekkingen! We kijken ernaar uit om jou en jouw gezelschap te verwelkomen.