Contactteambijeenkomst

16 november 2024
Graag verwelkomen we u bij onze jaarlijkse Contactteambijeenkomst, een speciale gelegenheid waar bestuursleden, afgevaardigden van regionale groepen en leden van werkgroepen samenkomen.

Graag verwelkomen we u bij onze jaarlijkse Contactteambijeenkomst, een speciale gelegenheid waar bestuursleden, afgevaardigden van regionale groepen en leden van werkgroepen samenkomen. Tijdens deze bijeenkomst neemt het bestuur uitgebreid de tijd om te praten over de activiteiten binnen de werkgroepen en regionale groepen. Dit omvat een grondige evaluatie van de afgelopen jaaractiviteiten en een vooruitblik op de spannende plannen voor het komende jaar.

Maar dat is nog niet alles! De Contactteambijeenkomst biedt ook een platform waar de vereniging samen met haar gewaardeerde leden kijkt naar mogelijke verbeteringen en groeikansen. Het is een waardevolle gelegenheid om samen te werken aan een nog sterker en beter functionerende organisatie.

We verwelkomen u graag bij onze Contactteambijeenkomst. Het is een dag vol interactie, inzichten en samenwerking die u niet wilt missen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!