Septemberweekend

1 september 2023
Het jaarlijkse “September weekend” is in aantocht, een evenement waarbij iedereen van harte welkom is, met een speciale focus op gezinnen met kinderen. Maar ook degenen zonder kinderen hebben hier altijd een geweldige tijd.

Het jaarlijkse “September weekend” is in aantocht, een evenement waarbij iedereen van harte welkom is, met een speciale focus op gezinnen met kinderen. Maar ook degenen zonder kinderen hebben hier altijd een geweldige tijd. Voor dit weekend huren we steevast een groepsaccommodatie in een prachtige omgeving, vaak nabij het bos of aan het water, zodat de kinderen volop buiten kunnen spelen en ontdekken.

Het weekend begint met een warm welkom op vrijdagavond, waar we samen genieten van een hapje en een drankje. Gedurende het weekend slaan we de handen ineen om heerlijke maaltijden te bereiden en te delen. Maar dat is nog niet alles! We organiseren een scala aan leuke activiteiten, zoals speurtochten, spelletjesparcours, bezoekjes aan de dierentuin, workshops surfen, zelf vlotten bouwen met materialen die we meenemen, creatieve workshops, gezellige kampvuren en gezelschapsspellen.

Op zaterdagavond is het tijd voor het beroemde dobbelspel, een traditie waarbij niemand echt verliest en waar gelach en competitieve geest hoogtij vieren. Het weekend sluiten we op zondag op een memorabele manier af.

Dit is een weekend vol gezelligheid, samenzijn en onvergetelijke momenten voor iedereen, jong en oud. Sluit je bij ons aan voor dit jaarlijkse hoogtepunt en creëer mooie herinneringen in een prachtige omgeving. We kijken ernaar uit om jou en je gezin (of vrienden) te verwelkomen!