Scheepsmaatjesdag

8 juni 2024
8 maart 2024
Een speciaal uitje voor onze jongste leden, van nul tot en met elf jaar! Jaarlijks organiseren we een dag vol plezier voor de scheepsmaatjes en hun ouders.

Een speciaal uitje voor onze jongste leden, van nul tot en met elf jaar! Jaarlijks organiseren we een dag vol plezier voor de scheepsmaatjes en hun ouders. In voorgaande jaren hebben we diverse uitstapjes gemaakt:, zo bezochten we het Acheron, het Openluchtmuseum in Arnhem, GeoFort, het Maritiem Museum en de dierentuin.

Tijdens deze dag zie je hoe kinderen die elkaar al een tijdje niet hebben gezien, meteen weer een klik hebben. Ze ontdekken dat ze niet de enige zijn met een papa/mama met een bijzonder beroep. Gezinnen trekken samen op en mengen moeiteloos, wat leidt tot een prettige en ongedwongen interactie. Bijna alle kinderen dragen een VMG T-shirt, waardoor iedereen gemakkelijk herkenbaar is.

Kom en doe mee aan deze speciale dag, waarop kinderen vriendschappen kunnen sluiten, avonturen kunnen beleven en zich kunnen identificeren met anderen in dezelfde unieke situatie. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!