Sara plus weekend

31 mei 2024
3 juni 2024
Lemelerberg
Een weekendje weg speciaal voor onze vrouwelijke leden boven de 50 jaar! Gedurende dit weekend staan diverse activiteiten en uitstapjes op het programma.

Een weekendje weg speciaal voor onze vrouwelijke leden boven de 50 jaar! Voor dit uitje huren we een comfortabel huis dat ruimte biedt aan ongeveer 12 dames. Gedurende dit weekend staan diverse activiteiten en uitstapjes op het programma, variërend van wijnproeverijen, stadswandelingen en creatieve workshops tot quizzen en boswandelingen.

Degenen die graag de pollepel zwaaien, ontfermen zich over de maaltijden. Dit zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer, waarin gelach en levendige gesprekken de boventoon voeren. Maar we begrijpen ook dat soms niets fijner is dan je even terug te trekken met een goed boek in de tuin.

Tijdens dit weekend ontstaan vaak betekenisvolle contacten door de warme gesprekken en gedeelde ervaringen. Het is gewoon oergezellig en nieuwe vriendschappen kunnen bloeien. Sluit je aan bij ons voor dit onvergetelijke uitje en geniet van quality time in goed gezelschap! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Opgeven kan via vmg.saraplus@gmail.com

Kosten: 150 euro