Sara plus weekend

Een ontspannen weekendje weg speciaal voor onze vrouwelijke leden boven de 50 jaar! Gedurende dit weekend staan diverse activiteiten en uitstapjes op het programma.

Een ontspannen weekendje weg speciaal voor onze vrouwelijke leden boven de 50 jaar! Voor dit bijzondere uitje huren we een comfortabel huisje dat ruimte biedt aan ongeveer 12 dames. Gedurende dit weekend staan diverse activiteiten en uitstapjes op het programma, variërend van wijnproeverijen, stadswandelingen en creatieve workshops tot quizzen en verkwikkende boswandelingen.

Wat dit weekend extra bijzonder maakt, is dat degenen die graag de pollepel zwaaien, zich ontfermen over de maaltijden. Dit zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer, waar gelach en levendige gesprekken de boventoon voeren. Maar we begrijpen ook dat soms niets fijner is dan je even terug te trekken met een goed boek in de rustige tuin.

Tijdens dit weekend ontstaan vaak betekenisvolle contacten door de warme gesprekken en gedeelde ervaringen. Het is een oergezellig weekend waar herinneringen worden gemaakt en nieuwe vriendschappen bloeien. Sluit je aan bij ons voor dit onvergetelijke uitje en geniet van quality time in goed gezelschap! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.