Lichtmatrozendag

Een speciale dag voor tieners vanaf twaalf jaar, met of zonder hun ouders. Tijdens deze dag kunnen tieners genieten van spannende activiteiten, terwijl ouders de kans krijgen om te ontspannen.

Welkom bij ons speciale uitje, gericht op tieners vanaf twaalf jaar, of ze nu met hun ouders komen of niet. Deze tieners hebben elkaar in de loop der jaren al meerdere keren ontmoet, waardoor sterke vriendschappen zijn ontstaan. Hierdoor kunnen ouders tijdens deze dag hun kinderen wat meer vrijheid geven en zelf volop de gelegenheid hebben om bij te praten.

Tijdens deze dag bieden we een scala aan spannende activiteiten aan, zoals karten, suppen, museumbezoeken en paintballen. Dit zorgt ervoor dat tieners een dag vol avontuur en plezier beleven, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap.

Dus, of je nu een tiener bent of een ouder, kom en doe mee aan deze opwindende dag. Het is een gelegenheid voor tieners om hun vriendschappen te versterken en voor ouders om te genieten van quality time met andere volwassenen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!