Algemene ledenvergadering

23 maart 2024
23 maart 2024
Amersfoort - Koningin Wilhelminalaan 5
Elk jaar in maart verankeren we in Amersfoort om onze Algemene ledenvergadering te organiseren. Hier komen het bestuur en de leden samen om terug te blikken op de prestaties van het afgelopen jaar en de koers voor het komende jaar uit te stippelen.

Jaarlijks verankeren we in Amersfoort om onze Algemene ledenvergadering te organiseren. Hier komen het bestuur en de leden samen om terug te blikken het afgelopen jaar en stippelen we de koers voor het komende jaar uit.

We verwelkomen jaarlijks een gewaardeerde gast die een actueel onderwerp in de maritieme sector bespreekt, waardoor u de kans krijgt om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Na de vergadering kunt u genieten van een gezellig diner en de gelegenheid aangrijpen om bij te praten. Dit is een uitstekende kans om uw netwerk uit te breiden en te versterken, terwijl u geniet van heerlijk eten en boeiende gesprekken.

Kom naar onze Algemene Ledenvergadering en laat deze kans niet aan u voorbijgaan om deel uit te maken van een informatieve, verrijkende en gezellige dag. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

De ontvangst is om 13.30 uur.