Dit zijn onze aankomende activiteiten

Scheepsmaatjesdag

Een speciaal uitje voor onze jongste leden, van nul tot en met elf jaar! Jaarlijks organiseren we een aantrekkelijke dag vol plezier voor de scheepsmaatjes en hun ouders.

Lichtmatrozendag

Een speciale dag voor tieners vanaf twaalf jaar, met of zonder hun ouders. Tijdens deze dag kunnen tieners genieten van spannende activiteiten, terwijl ouders de kans krijgen om te ontspannen.

Weekendje weg met de VMG

Graag nodigen we je uit voor ons jaarlijks gezellig weekend, speciaal voor volwassen leden van VMG, met of zonder hun partners (zowel mannen als vrouwen).

Sara plus weekend

Een ontspannen weekendje weg speciaal voor onze vrouwelijke leden boven de 50 jaar! Gedurende dit weekend staan diverse activiteiten en uitstapjes op het programma.

September weekend

Het jaarlijkse “September weekend” is in aantocht, een evenement waar iedereen van harte welkom is, met een speciale focus op gezinnen met kinderen. Maar ook degenen zonder kinderen hebben hier altijd een geweldige tijd.

Algemene ledenvergadering

22-07-2023
Amersfoort
Elk jaar in maart verankeren we in Amersfoort om onze Algemene ledenvergadering te organiseren. Hier komen het bestuur en de leden samen om terug te blikken op de prestaties van het afgelopen jaar en de koers voor het komende jaar uit te stippelen.